Generel information
Del adgang til dit el-løbehjul

Denne artikel forklarer hvordan adgangsdeling til el-løbehjulet fungerer

Jeremy Augment avatar
Skrevet af Jeremy Augment
Opdateret over en uge siden

Husk! Der skal som minimum være IOS 11 på mobilerne!

Adgangsdeling til dit el-løbehjul kan være nyttigt for eksempel hvis:

• du gerne vil give midlertidig adgang til dine venner og familie

• du er erhvervskunde og ønsker at dele adgang med dine ansatte

Roller:

• Ejer: Kun ejeren af løbehjulet kan dele adgang til det

• Du er automatisk Ejer, hvis du er den første person, som har tilføjet enheden til din Augment konto gennem Augment Scooters mobilappen

• Du skal have adgang til din konto og adgangskode, som du brugte da du blev Ejer af el-løbehjulet

• Bruger: Du får begrænset adgang til el-løbehjulet

• Du bliver Bruger af det delte el-løbehjul ved at bruge delingslinket, som blev genereret af Ejer

Ejer kan til enhver tid fjerne Brugers adgang til el-løbehjulet.

Følg disse trin for at dele adgang:

1. Ejer: Log ind på https://augment.eco/app med Ejers konto og adgangskode

2. Ejer: Under din profil, find enheden du ønsker at dele

3. Ejer: Generer et unikt link til engangsbrug

4. Ejer: Del linket med Brugeren (bemærk at linket er gyldigt i 24 timer)

5. Bruger: Log ind på https://augment.eco/app med Brugers konto og adgangskode

6. User: Åbn delingslinket indenfor 24 timer af oprettelsen

Ændring af delingsindstillinger på augment.eco hjemmesiden synkroniseres med dine Augment Scooters mobilapps. Delingsfunktionen vil kunne findes i Augment Scooters mobilappen i fremtiden.

Vær venligst opmærksom på følgende når du deler:

• Alle aktive brugere tilknyttet til el-løbehjulet kan åbne og låse el-løbehjulet

• Kun Ejer er i stand til at se hvem el-løbehjulet deles med

• Kun Ejer kan ændre el-løbehjulets navn og delingsindstillinger