ES One 10 / ES 210
Hvordan installeres Augment Battery Lock?

Instruktioner, hvordan du installerer Augment Battery Lock.

Lise Augment avatar
Skrevet af Lise Augment
Opdateret over en uge siden

1. Fjern batteritypepladen – mærkat. Fjern klistermærket forsigtigt, så du ikke beskadiger det, og du kan klistre det tilbage.

2. Fjern fire gummipropper med en skarp genstand.

3. Fjern de fire stjerneskruer under gummipropperne.

4. Fjern plastik-batterienden.

5. Fastgør batterilåsen ved hjælp af de fire stjerneskruer. Dæk derefter skruehullerne til med gummipropper. Udskift de større gummipropper med de stik, du modtager med batterilåsen. (Billede nedenfor)

6. Når du har skruet batterilåsen på plads, skal du klistre batteritypepladen tilbage.