Udskiftning af forskærm
Lise Augment avatar
Skrevet af Lise Augment
Opdateret over en uge siden

Før du foretager nogen reparationer, skal du slukke for scooteren og fjerne batteriet.

Udskiftning af fender er meget enkelt.

Først skal du finde skruerne, der holder frontdækslet eller dækslet. Disse er placeret under et lille gummibånd og et klistermærke.

Ved hjælp af en skalpel, en lille nål eller noget skarpt kan du fjerne gummiet og klistermærket.

Løsn skruerne med den passende skruetrækker og fjern dækslerne eller dækslerne.

Fenderen er fastgjort med 4 små skruer, 2 på hver side, fjern dem venligst med den passende skruetrækker.

Fjern den ødelagte skærm og udskift den med den nye.

Vær forsigtig med kablerne, de skal gå over skærmen.

Monter den nye skærm og udskift skruerne.

Når du sætter dækslet, der dækker kablerne, skal du sørge for, at de er godt dækket, og at skruerne, der holder dækslet eller dækslet, ikke trykker på dem.

Saml derefter alt på plads, fastgør skruerne, sæt etiketten og gummiet på igen og fortsæt din vej.