ES One 10 / ES 210
Näyttö ja ohjainpaneeli ES One 10

Miten näyttö ja napit toimivat. Kuinka saan ajovalon päälle?

Patrick Augment avatar
Tekijä: Patrick Augment
Päivitetty yli viikko sitten

Sähköpotkulauta käynnistyy painamalla alempaa painiketta oikealla olevasta kaasuvivusta.

Akun latauksen näet näytön alaosan palkeista, joita on yhdestä viiteen palkkia. Viisi palkkia vastaa täyttä akkua.

Ylemmästä näppäimestä (valikkopainikkeesta) voi valita haluamasi maksiminopeuden. Valittavanasi on kolme eri ajotilaa/vaihdetta. Kun näytössä on punainen D, niin sähköpotkulauta menee max. 25 km/h. Kun näytössä on valkoinen D, sähköpotkulauta menee 15 km/h ja kun näytöllä ei ole mitään näkyvissä, niin se menee max 10 km/h.

Tupla-näpäyttämällä valikkopainiketta syttyvät ajovalot eteen ja taakse. Vastaavasti uudelleen tuplanäpäyttämällä ne sammuvat.