ES One 10 / ES 210
Käyttöönotto ES One 10 / ES 210

ES One 10 käyttöönotto ja unboksaus

Patrick Augment avatar
Tekijä: Patrick Augment
Päivitetty yli viikko sitten

Paketissa tulee mukana Augment ES One 10/ES 210 e-scooter, laturi, virtajohto, ohjainkahvat sekä kuusiokoloavain.

Nosta etuputki pystyyn pyörittämällä varmuuslukkorengasta myötäpäivään ja aukaisemalla vivun täysin ala-asentoon. Nosta sen jälkeen etuputki täysin pystyyn niin eteen kuin se menee, taita lukitusvipu ylös, ja käännä varmistuslukko vastapäivään vivun päälle siten, että se estää vivun aukeamisen.

Kiinnitä vasempaan ohjaintankoon jarrukahva. Ruuvaa ohjaintupet paikoilleen R oikealle ja L vasemmalle. Huomaathan, että kierteet ovat eri suuntaan kuin normaalisti. Lopuksi kiristä jarrukahva paketissa olevalla kuusiokoloavaimella haluamaasi käyttöasentoon.

Lataa akku kytkemällä laturi akun alaosassa olevaan liittimeen ja laturin virtajohto pistorasiaan. Laturin valo syttyy latauksen ajaksi punaiseksi ja kun akku on täyteen latautunut, laturin valo näyttää vihreää. Uutena suosittelemme akun täyteen lataamista.

Tarkista, että renkaissa on riittävästi ilmaa. Voit tehdä sen lähimmällä huoltoasemalla. Oikea paine on 2.0 – 2.5 baria.