Yleistä tietoa
Kuinka muuttaa skuutin asetuksia "Augment Scooters"- applikaatiossa
Kuinka muuttaa skuutin asetuksia "Augment Scooters"- applikaatiossa

Kuinka asetat äänet & vakionopeudensäätimen päälle/pois päältä, vaihdat ajotilaa & eABS voimakkuutta

Patrick Augment avatar
Tekijä: Patrick Augment
Päivitetty yli viikko sitten

Muuttaaksesi skuutin asetuksia sinun täytyy olla kirjautuneena meidän appiin ja skuutin täytyy olla yhdistettynä siihen.

Näytön tulisi näyttää tältä, lukkosymbolin alla tulisi olla sinun skuuttisi nimi.
Päästäksesi asetuksiin paina kuvassa näkyvää ympyröityä näppäintä:

Näin olet päässyt asetusnäytölle jossa voit vaihtaa skuutin eri asetuksia. Näihin asetuksiin kuuluu ajotila, skuutin äänet, vakionopeudensäädin ja eABS.

Vaihtaaksesi skuutin maksiminopeutta voit vaihtaa ajotilaa kolmen eri vaihtoehdon välillä:
Slow/Hidas sillä pääset maksimissaan 10 km/h joka on hyvä vaihtoehto kiireisille teille.
Medium/Keskitaso sillä pääset taas maksimissaan 15 km/h tämä on suositeltu kaupunkiympäristöön ja silloin kun haluat päästä niin pitkälle kuin mahdollista skuutilla.
High/Nopea nopeimmalla vaihtoehdolla pääset 20/25 km/h (riippuen maasta) ja sitä kannattaa käyttää pyöräteillä ja lyhyille nopeille ajoille.

Jos mielestäsi äänet häiritsee voit poistaa ne käytöstä. Muistathan että tämä poistaa myös vakionopeudensäätimen aktivointiäänet, eli äänet kannattaa olla vielä päällä kunnes vakionopeudensäädin on hallussa.

Jos haluat olla oman vauhdin valtias niin voit poistaa vakionopeudensäätimen käytöstä. On toki suositeltavaa käyttää vakionopeudensäädintä pitkillä ja esteettömillä reiteillä. Tällöin saat täyden mukavuuden käyttöösi skuutista.

Viimeisenä asetuksena voit poistaa eABS:än käytöstä. Tämä eABS on moottorijarru tai etujarru meidän skuutissa. EABS aktivoituu kun puristat jarrukahvasta, eli jarrutat takajarrulla/levyjarrulla. Tällöin moottorikin jarruttaa eri vahvuudella riippuen asetuksista. Me suosittelemme medium/kesiktasoa, jolloin jarrutus on turvallisin yhdistettynä takalokasuojajarrulla.

Lisäkysymyksissä sekä kehitysideoissa asetuksia ajatellen ota yhteyttä meidän asiakaspalveluchattiin.