Yleistä tietoa
Mitä kaikkea tilaukseen kuuluu?

Mitä kaikkea saan kun tilaan Augment.eco sähköskuutti palvelun?

Patrick Augment avatar
Tekijä: Patrick Augment
Päivitetty yli viikko sitten

Augment.eco tilaukseen kuuluu tietty sähköpotkulauta ja siihen tarvittavat osat (laturi, akku ja kädensijat).

Tilaukseen kuuluu myös kaiken kattava huoltopalvelu joka tekee skuutin käytöstä vielä huolettomamman. Jos sinulla on ongelmia skuutin kanssa hoidamme sen viikon sisällä lähettämällä vaihtoskuutin tai varaosia. Ainoa asia minkä pyydämme teiltä on että lähetätte hajonneen laudan meille takaisin jos valitsette vaihtolaitteen. Kaikki lähetyskustannukset kuuluu sopimukseen.

Ei ole väliä minkä maksuvälin valitsette, koko hoito kuuluu jokaiseen tilaukseen.

Lisäkysymyksissä ota yhteyttä Augment.eco asiakaspalveluchattiin.