Yleiset ohjeet sähköpotkulaudoille
Miksi skuutin ensimmäiset tolpat tyhjenevät nopeammin?

Miksi akun ensimmäiset tolpat katoavat nopeammin kuin viimeiset?

Patrick Augment avatar
Tekijä: Patrick Augment
Päivitetty yli viikko sitten

Olet ehkä huomannut että skuutin ensimmäinen tolppa tyhjenee melko nopeast? Ei syytä huoleen. Tämä on ihan normaalia ja ei vaikuta skuutin ajomatkoihin.

Kuten näet meidän akkutesterin tuloksista akun jännite tippuu nopeasti alussa mutta ylläpitää tasaisen tyhjenemisen matkan aikana.

Tärkein asia akun ylläpidossa on rengaspaineitten tasainen tarkistus (2.0-2.5bar) ja että ajaa säästäen, esim. päästää kaasupainikkeesta alamäissä ja auttaa jaloilla ylämäissä.

Lisäkysymyksissä käänny Augmentin asiakaspalveluun.