Scherm + bedieningspaneel ES One 10

Scherm en bedieningspaneel

Quinton Van Loggerenberg avatar
Geschreven door Quinton Van Loggerenberg
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je start de scooter door de onderste knop op het gashendel rechts van het stuur in te drukken.

Je kunt het laadniveau van de batterij aflezen aan de balkjes in het onderste deel van het LED-scherm. Vijf balken komen overeen met een volle accu.

Met de functietoets kunt je een gewenste maximumsnelheid kiezen. Je kunt kiezen uit drie verschillende rijmodi: Als er een rode D brandt, rijdt de e-scooter max. 25 km/u / 20 km/u. Normaal gesproken D, gaat hij maximaal 15 km/u, en wanneer D niet zichtbaar is, gaat hij maximaal 10 km/u.

Je zet de achter- en voorlichten aan door te dubbelklikken op de functietoets (die met 3 streepjes). Om ze uit te schakelen, dubbelklikt u nogmaals op de functietoets.