Reparatie van het LED-achterlicht ES 210/ ES One 10

Hoe om het LED-achterlicht van uw ES 210 step te repareren

Quinton Van Loggerenberg avatar
Geschreven door Quinton Van Loggerenberg
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voordat je het spatbord kunt verwijderen, moet je het achterwiel helemaal verwijderen. Voor hulp en advies over hoe, kijk eerst op deze pagina: https://intercom.help/augment-eco/sv/articles/4814647-sa-byter-du-slang-bakdack-pa-din-scooter (Deze instructies zijn in het Zweeds, je kan de pagina vertalen met een vertaalprogramma).

Stap 1: Verwijder het spatbord.

Stap 2: Draai alle schroeven los die de bescherming onder het spatbord vasthouden.

Stap 3: Verwijder de LED en de bijbehorende kabel van het spatbord (Zie hieronder).

Stap 4: Herinstalleer de nieuwe LED lamp en draad, en draai alle schroeven terug vas en bevestig het spatbord weer aan de scooter.

Instaleer tenslotte het achterwiel weer aan de scooter.

Als u vragen of opmerkenen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.