Waterdichtheid ES One 10

Hoe onze ES One 10 scooter het doet tegen water en regen/sneeuw. Kan ik hem buiten stallen?

Quinton Van Loggerenberg avatar
Geschreven door Quinton Van Loggerenberg
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij lichte regenval kunt je korte afstanden rijden.

Bij stortregen kunt je beter geen langere afstanden rijden. Het ergste geval is dat de scooter waterschade oploopt.

Je kunt met de step in sneeuw rijden. Als je durft te fietsen in de sneeuw, mag je ook durven op de step rijden.

Vermijd altijd 2-3 cm diepe plassen. De motor, het scherm en de accu van de scooter zijn enigszins waterdicht (IP54).

Berg de scooter niet zonder hoes buiten op. Het is altijd het beste om de scooter binnen op te bergen.