Augment e-step app
Quinton Van Loggerenberg avatar
Geschreven door Quinton Van Loggerenberg
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Onze app is beschikbaar voor Android en iOS. Krijg de jouwe door op de link te klikken https://augment.eco/getapp op je telefoon.

Je moet in dit scherm op CONNECT> klikken.

Op deze pagina moet u op "Scan" drukken en vervolgens de gevonden scooter selecteren door erop te drukken.

Klik gewoon op het Slot pictogram, en de scooter zal worden vergrendeld en de kleur verandert in rood. Hier moet je voor de eerste internetverbinding, anders werkt het niet..

Wanneer je klikt op AUGMENT.ECO > gaat je terug naar de vorige pagina.

Nu zie je dat ik verbonden ben met :39 eindigende scooter. Door op "i" te klikken, kom je op de volgende pagina:

En op die pagina kunt je Auto Connect selecteren - en je sstep verbindt zich de volgende keer automatisch. Als het om een of andere reden geen verbinding maakt, dan moet je op "CONNECT" of "AUGMENT.ECO" drukken onder het slot icoon, en dan de scooter selecteren waarmee je verbinding wilt maken.

door op de Home page knop links (rechter schakelaar op de verlichting) te drukken, komt u op deze pagina. Vanaf hier kunt u Cruise control aan/uit, eABS aan/uit en de remkracht van eABS selecteren - Ons advies is om Medium te gebruiken.

Linker benedenhoek: Profiel -> u kunt uitloggen en u kunt contact opnemen met de klantenservice.