Waarom is mijn e-step vergrendeld?

Quinton Van Loggerenberg avatar
Geschreven door Quinton Van Loggerenberg
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als jij draaiende nummers (twee 00's) op je display tegenkomt wanneer jij je e-scooter aanzet, is je e-scooter automatisch vergrendeld.

Jij kunt je ES 210 scooter 10 keer aanzetten voordat je hem moet ontgrendelen met de Augment App als veiligheidsmaatregel.

Om deze automatische vergrendeling te deblokkeren en de opstartteller opnieuw in te stellen moet je:

1. Download de Augment Bike App

2. Log in met je Augment profiel (je heeft een actief abonnement nodig)

3. Connect je app met uw e-scooter door de instructies te volgen

4. Unlock de e-scooter met de middelste knop op uw app.

Met vriendelijke groet,

Het Augment Team