Deel de toegang tot je e-step

Dit artikel verduidelijkt hoe het delen van de toegang tot een e-step werkt.

Quinton Van Loggerenberg avatar
Geschreven door Quinton Van Loggerenberg
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Gedeelde toegang tot uw e-scooter is bijvoorbeeld nuttig als:

• je wilt je vrienden en familie tijdelijk toegang verlenen.

• jij een zakelijke klant bent die toegang wil delen met je werknemers.

Rollen:

• Eigenaar: Alleen de eigenaar van de step kan de toegang delen

• Jij bent automatisch de eigenaar als je de eerste persoon bent die het apparaat toevoegt aan je Augment account met behulp van de Augment Scooters mobiele app.

• Jij moet toegang hebben tot je gebruikersnaam en wachtwoord, die je gebruikte toen je eigenaar werd van de e-step.

• Gebruiker: U heeft beperkte toegang tot de e-step.

• Je wordt gebruiker van de gedeelde e-step door gebruik te maken van een door de eigenaar gegenereerde deellink.

De Eigenaar kan de Gebruiker te allen tijde de toegang tot de e-step ontzeggen.

Volg deze stappen om toegang te delen:

1. Eigenaar: Log in op https://augment.eco/app met je gebruikersnaam en het wachtwoord.

2. Eigenaar: Zoek in uw account het apparaat dat u wilt delen.

3. Eigenaar: Genereer een unieke link voor eenmalig gebruik.

4. Eigenaar: Deel de link met de Gebruiker (merk op dat de link 24 uur geldig is)

5. Gebruiker: Log in op https://augment.eco/app met de gebruikersnaam en het wachtwoord van de gebruiker

6. Gebruiker: Open de gedeelde link binnen 24 uur.

Wijzigingen in de instellingen voor delen op augment.eco website worden gesynchroniseerd naar uw Augment Scooters mobiele apps. De deelfunctie zal in de toekomst beschikbaar zijn in de Augment Scooters mobiele app.

Houd rekening met het volgende over delen:

• Alle actieve gebruikers van de e-step kunnen de step ontgrendelen en vergrendelen.

• Alleen de eigenaar ziet aan wie de e-scooter is toegewezen.

• Alleen de eigenaar kan de naam van de e-step en de instellingen voor het delen ervan wijzigen.