Hoe het Augment kabelslot op te zetten

Hier zijn de instructies om het Augment kabelslot te installeren en de gewenste combinatie voor het slot te kiezen

Quinton Van Loggerenberg avatar
Geschreven door Quinton Van Loggerenberg
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zodra je je Augment Cable Lock hebt ontvangen, moet je hem installeren op de e-step. Augment Cable Lock wordt geleverd met een beugel die het Cable Lock bij de scooter houdt, waar je ook gaat!

Om de beugel van het kabelslot te installeren:

1. Verwijder de twee schroeven uit de beugel

2. Schuif de beugel om de bovenste paal

3. Breng de 2 schroeven weer aan en draai ze vast

Hoe stel je de gewenste combinatie in?

De fabriekscode zal "00000" zijn en daarmee wordt het slot geopend.

1. Eens je het slot geopend hebt, vind je een pijl die met de klok mee wijst en de tekst "SET" aan het eind van het slot. ( Zie de afbeelding hieronder )

2. Draai de stelschroef aan het einde van het slot 90 graden met de klok mee.

3. Stel je eigen combinatie in door aan de zijverknoppen te draaien.

4. Draai dezelfde stelschroef weer 90 graden linksom.

Nu heb je de gewenste combinatie op je slot geïnstalleerd. Om het kabelslot te vergrendelen steek je het andere uiteinde van het slot in het slot en draai je aan de draaiknoppen. Om het slot te openen, draai je de draaiknoppen om je combinatie in te voeren.

Kies wel een code van 5 cijfers die je zult onthouden! ;-)