Allmän information
Dela användningen på din e-scooter.

Du kan dela tillgången till din elscooter till familjemedlemmar eller bekanta du litar på.

Patrik O Augment avatar
Skrivet av Patrik O Augment
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det kan vara nödvändigt att dela tillgången till er elscooter om:

• Du vill dela elscootern under viss bestämd tid till familjemedlemmar eller vänner.

• Om ni som företag vill dela inoggning till anställda.

Regler:

• Ägare: Endast ägaren av elcootern kan dela tillgången till elscootern

• Du är automatiskt ägaren av elscootern om du är första personen som lägger till elscootern till Augment kontot genom Augment Scooter appen.

• Du måste ha tillgång till ert användarnamn samt lösenord, vilket är samma inloggningsuppgifter som ni använt vid när ni blivit ägaren till elscootern.

• Användare: Du kommer ha begränsad tillgång till elscootern

• Du kommer bli användare av elscootern genom den delade länken som Ägaren av elscootern skickat.

Ägaren har tillgång till att tabort användare till elscootern.

Följ dessa steg för att dela tillgång till elscootern:

1. Ägare: Logga in på https://augment.eco/app med användarnamn och lösenord

2. Ägare: På ert konto, hitta elscootern som ni vill dela.

3. Ägare: Dela den unika engångslänken

4. Ägare: Dela länken med användare (länk är aktiv i 24-timmar)

5. Användare: Logga in på https://augment.eco/app med Användarnamn och lösenord.

6. Användare: Öppna den delade länken inom 24 timmar efter att den skapats

Ändringar av delningsinställningar på augment.eco-webbplatsen kommer att synkroniseras med dina Augment Scooters-mobilappar. Delningsfunktionen kommer att vara tillgänglig i Augment Scooters mobilapp i framtiden.

Tänk på följande när det gäller delning:

• Alla aktiva användare som är associerade med e-scootern kan låsa upp och låsa e-scootern

• Endast ägaren ser vem e-scootern har delats till

• Endast ägaren får ändra e-scooterns namn och delningsinställningar