Allmän information
Hur man monterar och ställer in kod på Augment Cable Lock

Här är instruktionerna hur du monterar Augment Cable Lock och väljer önskad kombination för låset

Lise Augment avatar
Skrivet av Lise Augment
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du har fått ditt Augment Cable Lock måste du montera det på e-scootern. Augment Cable Lock kommer med ett fäste som håller kabellåset med skotern vart du än går!

Så här installerar du kabellåsfästet:

1, Ta bort de två skruvarna från fästet

2, Skjut fästet runt den övre stolpen

3, Sätt tillbaka de 2 skruvarna och dra åt dem

Hur ställer jag in den önskade kombinationen?

Fabrikskoden kommer att vara "00000" och detta öppnar låset.

1, När du har öppnat låset hittar du en pil som pekar medurs och texten "SET" från slutet av låsenheten. (Se bilden nedan)

2, Vrid ställskruven i slutet av låsenheten medurs 90 grader

3, Ställ in din egen kombination genom att vrida på rattarna.

(Välj en 5-siffrig kod som du kommer ihåg!)

4, Vrid samma ställskruv moturs 90 grader.

Nu har du installerat den önskade kombinationen på ditt lås. För att låsa kabellåset sätt in den andra änden av låset inuti låsenheten och vrid rattarna. För att öppna låset, vrid rattarna för att ange din kombination.