Puc pagar a terminis?
Juan Carlos Gil avatar
Escrit per Juan Carlos Gil
Actualitzat fa més d’una setmana

Per descomptat!

A baluka pots pagar a terminis sense cap problema.

No has de preocupar-te per invertir tot els teus diners d'una sola vegada! Pots triar pagar en 3 o 4 mesos sense interessos.

A continuació s'explica com fer-ho:

• En realitzar la teva comanda, selecciona l'opció "Scalapay- Pagar en 3 quotes sense interessos”, o 4 quotes.

• Introduïu el vostre número de telèfon a la pantalla següent.

• Rebràs un SMS de confirmació.

I això és tot!

El teu pagament serà acceptat i podràs gaudir de les teves compres sense preocupar-te per gastar tots els teus diners d'una sola vegada. No esperis més i fes la teva compra ara mateix!