Handleiding
1 | De browser startklaar maken
Hoe kan ik Google Chrome downloaden en installeren?

Heb je nog geen Google Chrome? Hier lees je hoe je deze browser kunt downloaden en installeren.

Josha avatar
Geschreven door Josha
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Basicly wordt het beste weergegeven met Google Chrome. Google Chrome is een snelle en gratis webbrowser. Kun je Google Chrome niet downloaden en installeren, omdat je bijvoorbeeld geen beheerder bent? Vraag dan aan je ICT'er of hij/zij de browser voor je wilt installeren.

Chrome installeren op Windows

1. Download Google Chrome via deze link.

2. Klik op Uitvoeren of Opslaan.

3. Als je Opslaan kiest, dubbelklik je op de download om het installeren te starten.

4. Dubbelklik op de Google Chrome app:
    Windows 7: Er wordt een Chrome-venster geopend zodra, de installatie gereed is.
    Windows 8: Er wordt een welkomst-venster weergegeven. Klik op Volgende om je standaard-browser te selecteren.
    Windows 10: Er wordt een Chrome-venster geopend, zodra de installatie gereed is.