Hoe maak ik een bladwijzer?

Handig wanneer je vlot naar Basicly wilt surfen.

Peter avatar
Geschreven door Peter
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een lijst met websites die je regelmatig bezoekt noem je bladwijzers of bookmarks. Ook wel favorieten genoemd. Met een bladwijzer kun je vlot naar een website gaan zonder dat je steeds de URL (webadres) hoeft te typen. Hoe je dat doet? Dat lees je hier!

Windows:

1. Open de browser Google Chrome.

2. Typ bovenin de browserbalk het volgende adres: www.basicly.co.

3. In de browserbalk zie je rechts een sterretje.

4. Klik op het sterretje.

5. Voer de naam Basicly in.

6. Selecteer de map waar je het wilt bewaren. Je kunt ook de bladwijzerbalk gebruiken, zodat je de bladwijzer direct ziet wanneer je Google Chrome opent.

7. Klik op Gereed.

iPad:

1. Open de browser Safari.

2. Typ bovenin de browserbalk het volgende adres: www.basicly.co.

3. Tik het rechts bovenin op het vakje met het pijltje.

4. Tik op Bladwijzer.

5. Voer de naam Basicly in.

6. Selecteer de locatie (map) waar je het wilt bewaren.

7. Tik op Bewaar.

8. Tik op het boekje links bovenin om de bladwijzer op te zoeken.