Instructie | video

Instructie | tekst

Als gebruiker van Basicly kun je verschillen 'rollen' hebben. Binnen deze stap van de Online opstarttraining leggen we jou uit hoe je kunt controleren welke rollen jij hebt.

1. Klik op jouw voorletter. Deze vind je rechtsboven in je scherm. Vervolgens klik je op profiel.

2. Bekijk hier welke rollen je hebt. Wanneer het schuifje bij een rol op groen staat betekent dit dat jij deze rol toegewezen hebt gekregen. Je hebt altijd de leerkracht-rol. Sommige gebruikers hebben daarnaast nog de coördinator-rol

Wanneer je de coördinator-rol hebt heb je de mogelijkheid om: alle leerlingen in één keer toe te voegen aan het platform en om collega's uit te nodigen voor Basicly. Als 'coördinator' kun jij ook aangeven welke collega's - naast jou - de coördinator-rol krijgen.

Nu je hier van op de hoogte bent kun je door naar de volgende stap van de Online opstarttraining.

Heeft u het antwoord gevonden?