Instructie | video

Instructie | tekst

Mocht je nou hulp nodig hebben, dan helpt Basicly je op verschillende manieren verder. Je hebt onder andere de volgende hulplijnen tot je beschikking:

De chat

Op werkdagen zitten wij tussen 08:00 en 17:00 voor je klaar. Heb je vragen, feedback of suggesties? Chat gerust even met ons. Je kunt de chat openen door te klikken op de groene knop rechtsonder in je scherm.

Klik vervolgens op 'Nieuw gesprek'.

Typ je vraag in en druk op het groene pijltje om je vraag te verzenden.

Wij beantwoorden je vraag meestal binnen een paar minuten, zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt!

Zelf je antwoord vinden in het chatscherm

Liever zelf op zoek naar het antwoord op je vraag. Dat kan! Typ in het chat-scherm je vraag in onder 'vind snel je antwoord'. Druk op enter en kies de juiste vraag. Klik op deze vraag en neem de antwoorden door.

Zelf je antwoord vinden op de helppagina

Wil je eens uitgebreid rondneuzen tussen veelgestelde vragen? Bezoek dan eens de helppagina. Hier kun je een hoop leren! Gebruik eventueel de zoekbalk om het antwoord te vinden op een specifieke vraag. Staat je vraag er niet tussen? Gebruik dan de chat. Wellicht kunnen wij je verder helpen.

Belangrijk

Bij Basicly vinden we het erg belangrijk dat jij met je vragen bij ons terecht kunt. Schroom dus nooit om contact met ons op te nemen. Rare of domme vragen bestaan niet. Cliché wellicht, maar daarom niet minder waar. We hopen van je te horen 🙂.

Heeft u het antwoord gevonden?