Waar kan ik hulp vragen?

Wij zitten voor jou klaar!

Josha avatar
Geschreven door Josha
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Mocht je hulp nodig hebben, dan helpt Basicly je op verschillende manieren verder. Je hebt onder andere de volgende hulplijnen tot je beschikking:

De chat

Snel een reactie nodig? Dan kun je op werkdagen met ons chatten! Gebruik daarvoor de chatfunctie rechtsonder op deze pagina.

We zijn bereikbaar op:

maandag t/m do van 08:30 tot 16:30

vrijdag van 08:30 tot 16:00

Heb je een vraag buiten de chattijden om? Laat alvast je vraag achter! We beantwoorden je vraag dan zo snel mogelijk zodra de chat weer open gaat.

Deze chatfunctie is overigens alleen voor jou als docent, coördinator of bestuurder. Hebben de leerlingen vragen over het platform? Dan stellen ze die aan jullie. Weet je het antwoord op de vraag niet? Dan kun je, jawel, met ons chatten!

Klik vervolgens op 'Stuur ons een bericht'.

Typ je vraag in en druk op het groene pijltje om je vraag te verzenden.

Zelf je antwoord vinden in het chatscherm

Liever zelf op zoek naar het antwoord op je vraag. Dat kan! Typ in het chat-scherm je vraag in onder 'Vind nu uw antwoord'. Druk op enter en kies de juiste vraag. Klik op deze vraag en neem de antwoorden door.

Zelf je antwoord vinden op de helppagina

Wil je eens uitgebreid rondneuzen tussen veelgestelde vragen? Bezoek dan eens de helppagina. Hier kun je een hoop leren! Gebruik waar nodig de zoekbalk om het antwoord te vinden op een specifieke vraag. Staat je vraag er niet tussen? Gebruik dan de chat. Wellicht kunnen wij je verder helpen.

Belangrijk

Bij Basicly vinden we het erg belangrijk dat jij met je vragen bij ons terecht kunt. Schroom dus nooit om contact met ons op te nemen. Rare of domme vragen bestaan niet. Cliché wellicht, maar daarom niet minder waar. We hopen van je te horen 🙂.