Hur du skaffar Beework

Denna guide visar hur du går till väga för att skaffa Beework till din verksamhet.

R
Skrivet av Richard Häll
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Skaffa Beework

För att skaffa Beework och komma igång med er medarbetarkommunikation behöver du först skapa ett konto från vår hemsida. Du har väl inte missat att Beework är gratis upp till 10 användare?

När du har skapat ditt konto kan du välja att ladda ned appen till din mobil. Du laddar ned appen Beework i App Store eller i Google Play. När du laddat ned appen skapar du en användare där du fyller i ditt namn, titel, arbetsplats, ditt telefonnummer, när du började jobba på ditt företag, din födelsedag och du får även utrymme att berätta lite om dig själv.

I nästa steg får du välja att aktivera de aviseringar som du vill ha, om du vill ha en avisering för allt som händer i appen eller bara vid vissa händelser. I sista steget får du fylla i vilka arbetstider du normalt finns tillgänglig på.