layout.skip_to_main_content
Alla samlingarKom igång med Beework
Kom igång med Beework - skapa din profil

Denna guide visar hur du skapar din profil i Beework som låter dina kollegor veta mer om dig!

R
Skrivet av Richard Häll
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vad roligt att ni skaffat Beework och är taggade på att köra igång!

En bild säger mer än tusen ord. Sägs det. Vi sträcker oss inte riktigt så långt men vi vill verkligen understryka vikten av att han en bild på sig själv. Och dessutom komplettera med kontaktinformation. Det är enklare att ta kontakt med någon om vi vet hur hen ser ut och när ni sen är flera så blir hela intranätet mer personligt. Kontaktuppgifterna är en självklarhet.

1. Uppe till höger ser du en ikon med dina initialer - klicka där

2. En liten ruta fälls då ut - klicka på initialerna igen

3. Nu är du på din profilsida - klicka på den lilla pennan bredvid kuvertet

4. Lägg in de uppgifter du vill och ladda upp en bild - klicka på Save

5. Då var det klart. Personlig profil uppdaterad!