Alla samlingarKom igång med Beework
Använd dina företagsfärger i Beework

Denna guide visar hur du byter färg & laddar upp er logotyp.

R
Skrivet av Richard Häll
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Känn dig som hemma!

Nu kan du skräddarsy Beework så att du kan inreda både app och desktop med ditt företags färger och logotyp. Detta är en funktion som endast är tillgänglig för dig som är admin.

Är du admin men saknar denna meny? Kontakta vår support så hjälper de dig snabbare än blixten!

För att ändra appens färger och ladda upp logotypen klickar du på Settings i huvudmenyn och väljer General settings.

Här kan du välja att ändra företagets namn, vilken färg som appen ska ha och vilken färg som texten ska ha. Viktigt att tänka på är att färgen ska anges i hex-kod. En hex-kod ser ut som i exemplet nedan och är ofta utskrivet med en # först. T ex #509cca.

Logotypen ska laddas upp i formatet png i storleken 512px x 128px. Kom ihåg att logotypen bör ha transparent bakgrund - då blir det som allra snyggast!

Klicka sedan på Save och hela appen kommer kännas precis som hemma, i både desktop och i mobil!