Status och tillgänglighet

Denna guide visar hur du uppdaterar din status så dina kollegor slipper fundera vart du är någonstans.

R
Skrivet av Richard Häll
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Tillgänglighet

Börja din arbetsdag genom att checka in i appen och ange din tillgänglighet. Du kan ange om du är på kontoret, jobbar hemifrån, om du är på semester eller om du är sjuk. På samma sätt kan du även checka ut om du lämnar din arbetsplats.

Med vår funktion för tillgänglighet är det enklare än någonsin - öppna appen och välj en av följande:

On site - Du är på kontoret.

Remote - Du jobbar men du är inte på kontoret.

Vacation - Mojitos all around, du är ledig! (Du styr enkelt start och slutdatum)

Sick - Oh no! Du eller någon du känner är sjuk. Du är inte tillgänglig. Statusen behöver uppdateras varje dag.

Du kan även lägga till ett meddelande till din status om det skulle vara så att du behöver meddela dina medarbetare något speciellt, till exempel om du har något semester eller annan typ av frånvaro inplanerad.

Funktionen tillgänglighet är ingen ersättning eller förlängning på den tidsrapportering ni jobbar med idag, det är en funktion för att kommunikationen med alla berörda medarbetare skall fungera.

Denna funktion i appen kan även integreras i PLAYipp Digital Signage för att visa din status på skärmarna runt om i din verksamhet.