Chatt

I denna guide visar vi hur du kommer igång med chatten.

R
Skrivet av Richard Häll
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I chatten kan du på ett snabbt och enkelt sätt få kontakt med dina medarbetare. Du kan då välja att chatta med enskild person eller i större grupper. I Beework kan du enkelt skapa en struktur av chattgrupper som hjälper er att sprida kunskap, ge ökad service, högre produktivitet och samtidigt minska trycket på inkorgen.

Chatten är ett utmärkt sätt att dela med sig av kompetens, ställa frågor och sprida material såsom bilder, länkar och filmer.

Chatt - i din dator

För att skapa en ny chatt kan du klicka på chat, sedan på pennsymbolen och söka dig fram till den person du önskar nå och klicka på plustecknet bredvid deras namn. Önskar du skapa en gruppchatt kan du markera flera namn. Sedan klickar du på Start conversation för att påbörja den nya konversationen.

För att enkelt hålla koll om du har startat flera gruppchattar kan du ändra namn på chattgruppen genom att klicka på de tre prickarna när du är inne i gruppen. Välj rename group, skriv in det nya namnet och spara.

Du kan även starta en chatt med en enskild person direkt via people som du hittar i huvudmenyn.

Chatt - i din mobil

För att skapa en ny chatt kan du klicka på chat, sedan på plustecknet i det högra hörnet och sök dig fram till den person du önskar nå och klicka på plustecknet bredvid deras namn. Önskar du skapa en gruppchatt kan du markera flera namn. Sedan klickar du på next för att påbörja den nya konversationen.

För att enkelt hålla koll om du har startat flera gruppchattar kan du ändra namn på chattgruppen genom att klicka på kugghjulet när du är inne i gruppen. Skriv in det nya namnet och backa tillbaka så är det klart.

Du kan även starta en chatt med en enskild person direkt via contacts som du hittar under more.