Guider
Hvordan løse inn rabattkode

En guide på hvordan du bruker en rabattkode hos Bergen Bysykkel.

Haider avatar
Written by Haider
Updated over a week ago

Heldiggris! Det betyr at du kan kjøpe et pass hos oss til en redusert pris, eller gratis i enkelte tilfeller. Dette kommer an på koden du har mottatt, eller på den gjeldende kampanjen.

Du må først velge hva slags produkt du ønsker. Du trykker så på kjøp på det produktet/abonnementet du ønsker.

Du vil videre komme inn på en side før du gjennomfører kjøpet ditt, her vil du ha muligheten til å taste inn en rabattkode.

Når du har tastet inn denne skal du trykke på bruk.

På siste steg vil du finne prisen med koden du har lagt inn. Da er det bare å fullføre kjøpet, så er du klar til å benytte deg av tjenesten!

Du kan lese mer om hvordan du kommer i gang med Bergen Bysykkel her.