Guider
Slik kommer du i gang med Bergen Bysykkel

Hvordan du registrerer deg og bruker bysyklene

Martina avatar
Written by Martina
Updated over a week ago

Du kommer enkelt i gang med Bergen Bysykkel ved å følge disse stegene:

Slik registrerer du deg

1. Følg denne linken for å komme til kjøp

2. Velg abonnementet du vil ha

3. Fyll inn mobilnummer og kortinformasjon

4. Tada! Abonnement er i boks 🎉 (Du kan også registrere deg via appen)

Slik bruker du bysyklene

Last ned appen.

1. Sjekk hvilke stasjoner som står klare— her eller i appen

Finne en sykkel

I appen har du oversikt over stasjonene og hvor mange ledige sykler det er på hver av dem. Trykker du på en stasjon i appen, vil du se hvor langt unna det er og hvor mange sykler og parkeringsplasser som er tilgjengelig på hver av dem.

Låse opp en sykkel

Appen er din beste venn! Her kan du blant annet se hvor alle stasjoner er og hvor mange sykler og sykkelparkeringer som er tilgjengelige på hver av dem.

• Når du er i nærheten av en stasjon, kan du låse opp en sykkel fra mobilen. Det vil da stå "Lås opp sykkel" nederst på skjermen.

Mens du er på tur

Mens du koser deg på tur vil appen gå over til å vise:

• Hvor lenge du har vært på tur

• Hvilken stasjon turen startet ved

• Hvor mange parkeringsplasser som er ledige i stasjonene.

Parkere en sykkel

• Trill sykkelen inn i en ledig parkeringsplass. Du skal høre en liten trudelutt

• Lyset foran på låsen vil lyse grønt og lyset bak på sykkelen slutter å blinke rødt.

• I appen vil det stå at "Sykkelen er levert" sammen med navn på stasjonen du syklet til og fra, hvor lenge turen varte og navn på sykkelen.