Yhteyden luominen Bezalan ja Netvisorin välille

1. Vie hiiri yrityksen nimen päälle Netvisorissa
  2. Etsi valikosta alhaalta "Ulkoisen järjestelmän tunnisteet"
  3. Klikkaa avautuvan sivun oikeasta ylälaidasta kuvaketta "Luo uusi ulkoisen ohjelman liittämisen tunniste"
  4. Ruudulle avautuu pieni ikkuna, jossa on numerosarja. Kopioi tämä numerosarja ja liitä se selainversion Yritys-sivulla kenttään "Ulkoisen ohjelman liittämisen ainutkertainen tunniste" ja paina sivun oikeasta alakulmasta "Tallenna" -kuvaketta.

Tositelaji
Luo Netvisoriin tositelaji "Kuitit receiptcam" (nimi merkkitarkasti tämä ilman lainausmerkkejä). Kun aineisto siirtyy Bezalasta Netvisoriin, Bezala-tositteet luodaan kyseiselle tositelajille.

Rajapintaresurssit
Mene Netvisorissa "Rajapintaresurssien käyttöoikeudet" -sivulle ja salli Bezala-integraation käyttää resursseja payment, accounting ja dimensionlist.

Jos olet tilannut peruspalvelun lisäksi kuittimuistutuspalvelun, salli myös resurssit getpurchaseinvoice ja purchaseinvoicelist.

Kustannuspaikat
Kustannuspaikat voi hakea Netvisorista Bezalaan painamalla selainversion Kustannuspaikat-sivulla (https://app.bezala.com/#settings/cost_centers) kuvaketta "Nouda data".