Voit muokata käyttäjien hyväksyntäkiertoja, jos sinulla on Bezalassa Esimies- ja/tai Kirjanpitäjä-oikeudet. Voit tarvittaessa pyytää nämä oikeudet Bezalan tukichatista tai osoitteesta support@bezala.com.

Käyttäjän takana olevaa hyväksyntäkiertoa voi muuttaa selainversion sivulta "Käyttäjät" painamalla käyttäjän kohdalta kuvaketta "Muokkaa". Tämän muokkaussivun alalaidassa on otsikko "Matka- ja kululaskujen hyväksyntä", jonka alla näkyy käyttäjälle tallennettu hyväksyntäkierto. Kun olet tehnyt tähän kiertoon tarvittavat muutokset, tallenna muutokset painamalla oikeasta alakulmasta vihreää "Tallenna"-kuvaketta.

Jos tämä uusi kierto tarvitaan jo luoduille kulu- ja matkalaskuille, se tulee tallentaa kullekin luodulle tapahtumalle erikseen (ei koske jo kirjanpitoon vietyjä tapahtumia). Tämä onnistuu seuraavasti:

1. Valitse selainversion etusivulta haluttu tapahtuma aktiiviseksi (lomake avautuu näytön keskelle)
  2. Klikkaa lomakkeen oikeasta yläkulmasta ratasikonia ja valitse "Vaihda hyväksyntäpolkua"
  3. Paina kuvaketta "+ Lisää hyväksyjä" tuodaksesi kiertoon uuden henkilön. Kun kierto on halutun mukainen, paina "Tallenna"-kuvaketta samasta ponnahdusikkunasta.
  4. Toista kohdat 1-3 kullekin yksittäiselle tapahtumalle, jonka hyväksyntäkiertoa tulee muuttaa.