Matkalaskulomakkeemme avulla käyttäjänne voivat syöttää matka- ja kululaskuja heti ilman tarvetta pyytää kirjautumistunnuksia.

Lomakkeen linkin voi pyytää Bezalan tukichatista tai osoitteesta support@bezala.com. Kyseisen linkin voi sitten upottaa esimerkiksi organisaationne intranettiin.

Kun käyttäjä kirjautuu Bezalaan kyseisen lomakkeen kautta, hän pystyy syöttämään kulu- ja matkalaskuja saman tien ilman erillistä tunnuspyyntöä.

Kun käyttäjä kirjautuu Bezalaan kyseisen lomakkeen kautta, organisaation Bezala-pääkäyttäjille lähetetään sähköpostiviesti tästä uudesta Bezala-käyttäjästä. Kyseisillä pääkäyttäjillä on 48 tuntia aikaa hyväksyä tämän uuden käyttäjän tunnukset. Jos tunnuksia ei hyväksytä tässä ajassa, käyttäjän kirjautuminen Bezalaan estetään ja hänen tapahtumansa jäävät odotustilaan.

Kun lomakkeen kautta tulleen Bezala-käyttäjän asetukset (hyväksyntäkierto, oletustiliöinnit ja -kustannuspaikat) on tarkistettu ja hänen käyttäjätunnuksensa hyväksytty, käyttäjä voi jatkaa Bezalan käyttöä normaalisti.