Uusi päivärahahakemus ja lähtömaan valitseminen

1. Avaa päivärahalomake

2. Lisää matkan tarkoitus, maat ja paikkakunnat

3. Valitse Maa-kohtaan maa, jossa ensimmäinen matkavuorokausi päättyy

4. Valitse Lähtöaika-kohtaan aika, jolloin lähdit matkalle kotoa

5. Valitse Paluuaika-kohtaan aika, jolloin poistuit maasta, jossa ensimmäinen matkavuorokausi päättyy

• Lisää ajat aina Suomen aikavyöhykkeen UTC+2- (kesäaika)/UTC+3 (talviaika) - mukaisesti.

Kohdemaiden lisääminen

6. Klikkaa linkkiä "+Lisää seuraava maa"

7. Valitse seuraava maa

8. Valitse Paluuaika-kohtaan aika, jolloin saavuit tätä (kohtaan 7 merkittyä) seuraavaan maahan

Mikäli siirryt maiden välillä laivalla tai lentokoneella, merkitse Paluuaika-kohtaan aika, jolloin laiva tai lentokone saapui seuraavaan maahan.

Toista kohdat 6–8 kaikkiin maihin, joissa vierailit matkan aikana.

Matkan päättyminen

9. Valitse viimeiseen Maa-kohtaan maa, jossa vierailet viimeisen kerran ennen Suomeen paluuta

10. Valitse Paluuaika-kohtaan aika, jolloin matka päättyy Suomessa

Matkan aikana saatujen aterioiden merkitseminen

11. Valitse matkan aikana ilmaiseksi saadut ateriat.

Tallentaminen

12. Paina "Tallenna".

Muuta:

• Voit lisätä Bezalan päivärahalaskuriin useita maita vain jos yritys toimii Suomessa.

Lue lisää Bezalan päivärahalomakkeesta