Avaa mobiilisovelluksen päävalikko näytön vasemmasta yläkulmasta ja valitse "Lisää km-korvaus".

Kirjaa uusi kilometrikorvaus mobiiliversiossa täyttämällä tiedot kenttiin. Halutessasi voit eritellä matkan pienempiin osiin painamalla ”lisää etappi”.

Esimerkiksi:

Voit eritellä menomatkan ja paluumatkan toisistaan, jos vaikka ajoit Espoosta Turkuun yksin, mutta paluumatkalla kollegasi hyppäsi kyytiin. Kun olet eritellyt matkan kahteen osaan, voit kirjata oikeat matkustajatiedot erikseen.