Få Office 365

Office 365 Pro Plus for Students

Matthew Roman avatar
Skrevet av Matthew Roman
Oppdatert over en uke siden

Som elev hos oss får du lisens til Microsoft Office 365 ved skolestart. Denne lisensen gir deg blant annet de nyeste Office-programmene for PC og Mac.

Brukernavn og passord sendes ut på e-post ved skolestart.

Dette får du tilsendt automatisk. Du trenger altså ikke å sende e-post.

Installasjonsveiledning

Dersom du trenger veiledning for nedlastning av programvare kan du følge trinnene for installasjon fra Microsofts hjemmesider

Får du problemer med nedlastning av et eller flere av dine Office produkter til dine enheter, se «vanlige problemer».

Bjørknes Privatskole er ikke ansvarlig for installasjon eller drift av Office lisenser og produkter. For support, vennligst kontakt Microsoft

Varighet

For halvår høst og helårs-studenter vil lisensen være gyldig i 10 måneder fra august. For halvår vår-studenter vil lisensen være gyldig i 6 måneder fra januar. Du er selv ansvarlig for å ta vare på data lagret på din bruker før lisensen utløper.