Sollicitatie Blueriiot Pool & Spa Assistant
Ik heb een vraag
Wat biedt de Blueriiot Pool & Spa Assistant-app u?
Freddy avatar
Geschreven door Freddy
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De applicatie is verdeeld in vier secties*:

• Dashboard: informeert u over de status van de analyser en pool.

• Tabel met waarden: informeert u precies over de waarden die door de analysator zijn gemeten, trends en ideale waarden.

• Onderhoudsgids: adviseert u over de handelingen die u moet uitvoeren om de kwaliteit van het water in uw zwembad te behouden.

• Instellingen: hiermee kunt u de instellingen voor uw zwembad en Blueriiot-apparaten configureren en toegang krijgen tot hulp en technische ondersteuning.

*De app is onderhevig aan voortdurende verbeteringen en wijzigingen.

Als u hier vragen over zou mogen hebben, druk dan op het roze chat icoon rechtsonder om contact met ons op te nemen.