Wat is Blueriiot Premium?
Carlos avatar
Geschreven door Carlos
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Blueriiot Premium is de geavanceerde versie van de Blueriiot Pool & Spa Assistant-app en bevat meer functies:

• Tot 20 metingen automatisch uitgevoerd met Sigfox

• Gegevensgeschiedenis

• Waarschuwing als actie vereist is

• Account voor meerdere gebruikers

• Geavanceerde aanpassing (meetbereiken, filtratiepompschema...)

• Weer en 5-daagse weersvoorspelling

• Compatibiliteit met Google Assistent en Amazon Alexa

Blueriiot Premium is verkrijgbaar als abonnement (direct in de app te kopen) of is inbegrepen in het Blue Connect Plus pakket.

Als u hier vragen over zou mogen hebben, druk dan op het roze chat icoon rechtsonder om contact met ons op te nemen.