Sollicitatie Blueriiot Pool & Spa Assistant
App kenmerken
Hoe deel ik mijn zwembad met een andere gebruiker?
Freddy avatar
Geschreven door Freddy
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Gebruiker 1:

Druk in de app in "Instellingen"> "Mijn zwembad" op "Mijn zwembad delen".

Op het scherm verschijnt een QR-code en een cijfercode.

Gebruiker 2:

--> Indien u geen zwembad in uw account heeft: U ziet op het hoofdscherm de mogelijkheid om een bestaande pool toe te voegen.

--> Als u al een of meer zwembaden in uw account heeft: Tik bovenaan het dashboardscherm op de naam van het actieve zwembad, druk vervolgens op het pictogram "+" en tenslotte op "Bestaand zwembad toevoegen".

Scan de QR-code of voer handmatig de numerieke code in die wordt weergegeven op de telefoon van de gebruiker.

Als u hier vragen over zou mogen hebben, druk dan op het roze chat icoon rechtsonder om contact met ons op te nemen.