De Extender
Ik heb een vraag
Hoe installeer ik de extender?
Freddy avatar
Geschreven door Freddy
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voorzorgsmaatregelen voor gebruik:

• Plaats de Extender binnen in een droge ruimte.

• Houd de extender buiten het bereik van kinderen.

• Open de behuizing niet.

Installatie

1. Sluit de extender aan. Het licht is rood.

Opmerking 1: De Extender moet worden geïnstalleerd tussen de router en de analyserruimte (het zwembad of de technische ruimte).

Opmerking 2: Blijf tijdens de installatie in de buurt van de Extender en houd de exte derbij u (op de bewaardop geschroefd).

2. In de app, in "Instellingen"> "Mijn Extender".

3. Zorg ervoor dat je de Bluetooth van je telefoon hebt geactiveerd en druk op "Verbind mijn Extender"

4. De ID van de Extender (die u onder het apparaat kunt vinden) wordt op het scherm weergegeven. Druk erop.

5. Kies de wifi waarmee je de Extender wilt gebruiken en voer het wachtwoord in.

Als het lampje groen is, is de extender verbonden met wifi.

Als het lampje rood is, brengt u de extender dichter bij uw router of controleert u of u het juiste wachtwoord hebt ingevoerd.

6. Om te weten of de Extender goed gepositioneerd is en niet te ver van de analysator, drukt u op de knop van de behuizing van de Extender.

Als het licht van blauw naar groen verandert, betekent dit dat de Extender de analysator opvangt. Het werkt goed. De procedure is voorbij.

Als het licht van blauw naar rood verandert, betekent dit dat de Extender te ver van de analysator verwijderd is. Breng het apparaat dichterbij en probeer het opnieuw.

7. De procedure is voorbij. Plaats de analyser in het zwembad of in de technische ruimte.

Werking:

Na de installatie werkt de Extender vanzelf.

Het detecteert via Bluetooth de metingen die door de analysator worden verzonden en stuurt deze via Wi-Fi naar de cloud.

Je ontvangt dan de metingen op je telefoon of computer.

Kleurcodering:

• Knipperend blauw: de extender doorzoekt de analysator.

• Knipperend groen: Verbindingspoging van de Extender met de Wi-Fi. Het probeert een meting te verzenden via Wi-Fi.

• Statisch groen: De Extender is verbonden met wifi. De meting is verzonden. Indien rood na groen: verbindingsfout via het wifi-netwerk. Controleer de afstand tussen de extender en de router. Controleer de signaalkwaliteit en controleer of het juiste wachtwoord is ingevoerd.

• Indien rood na blauw: verbindingsfout met de analysator via Bluetooth. Controleer de afstand tussen de extender en de analysator.

Als u hier vragen over zou mogen hebben, druk dan op het roze chat icoon rechtsonder om contact met ons op te nemen.