Huis Automatisering
Google Assistant
Hoe gebruik ik Blue Connect met Google Assistant?
Alberto avatar
Geschreven door Alberto
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ontdek hieronder hoe je Blue Connect koppelt aan Google Assistant en hoe je de zinnen formuleert om via spraakcommando informatie over je zwembad op te vragen met Google Assistant.

Er bestaan twee manieren om Blue Connect te verbinden met Google Assistant:

A.

IOS :

1. Open de Google Assistent-app.

2. Klik op "je account".

3. Controleer of het weergegeven Google-account het account is dat is gekoppeld aan je Google Nest- of Google Home-apparaat.

Om van account te wisselen, klik je op het driehoekje naast het Google-account en na klik je op "ander account" of voeg je er een toe.

4. Keer terug naar het startscherm en klik op "Ontdekken".

5. Zoek naar "Blue Connect".

6. Klik op "Koppelen".

7. De app zal je vragen om in te loggen op de Blueriiot Pool & Spa Assistant-app. Let op: Als je meerdere pools op je account hebt, moet je in de app (Instellingen > Mijn voorkeuren > Actieve pool) aangeven welke pool je koppelt aan Google Assistant. Als je maar één pool in je account hebt, kiest de Google Assistent deze standaard. Het is daarom niet nodig om het te specificeren.

Android :

1. Download en open de Google Home-app.

2. Klik op "je account".

3. Controleer of het weergegeven Google-account het account is dat aan je speaker of scherm is gekoppeld.

Klik op "ander account" of voeg er een toe om van account te wisselen.

4. Klik op "Assistent-instellingen" en vervolgens op "Explorer".

5. Schrijf "Blue Connect" in de zoekbalk.

6. Klik op "Koppelen".

7. De app zal je vragen om in te loggen op de Blueriiot Pool & Spa Assistant-app. Let op: Als je meerdere pools op je account hebt, moet je in de app (Instellingen > Mijn voorkeuren > Actieve pool) aangeven welke pool je koppelt aan Google Assistant. Als je maar één pool in je account hebt, kiest de Google Assistent deze standaard. Het is daarom niet nodig om het te specificeren.

B.

1. Open de Google Assistant-app

2. Zeg: ik wil met Blue Connect praten

3. Volg de instructies

Als u hier vragen over zou mogen hebben, druk dan op het roze chat icoon rechtsonder om contact met ons op te nemen.