De Blueriiot analyzers
Ik heb een onderhoudsvraag
Wat moet ik met mijn analyser doen als ik het zwembad winterklaar maak?
Wat moet ik met mijn analyser doen als ik het zwembad winterklaar maak?
Alberto avatar
Geschreven door Alberto
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is tijd om uw zwembaduitrusting en uw Blue Connect te beschermen.

Het is inderdaad aan te raden om uw zwembad winterklaar te maken wanneer de temperatuur 12° bereikt.

Dankzij een eenvoudige procedure beschermt u uw Blue Connect tegen de kou en zorgt u zo voor de meest relevante maatregelen en adviezen.

Eerst zet uw Blueconnect in de slaapstand:

1. Haal de analysator uit het water. Verwijder de dop..

2. Spoel de opbergbasis af en veeg hem droog.

3. Activeer internet (wifi of 4G) en Bluetooth op uw smartphone.
Blijf in de buurt van de analyser gedurende de standby-tijd.

4. Klik in het app-menu op "Instellingen" > "Mijn analyser" > "standby".

5.Doe KCl (verzadigd kaliumchloride), pH4 of als laatste redmiddel stromend water met een flinke dosis keukenzout in de bewaarbodem en schroef deze vast.

6. Valideer standby-modus en bewaar de analysator beschermd tegen bevriezing tijdens het winter.