Huis Automatisering
Amazon Alexa
Hoe kan ik Blue Connect gebruiken met Amazon Alexa?
Freddy avatar
Geschreven door Freddy
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ontdek hieronder hoe u Blue Connect verbindt met Amazon Alexa en hoe u de vragen formuleert om informatie over uw zwembad op te vragen via spraakopdrachten met Alexa:

1. Download de Amazon Alexa app (IOS - Android).

2. Verbind een luidspreker die compatibel is met Amazon Alexa met de app (OPMERKING: deze stap is niet vereist omdat de app zonder luidspreker kan werken).

Raadpleeg de Amazon-website voor verdere instructies.

3. Zoek in het menu > "Skills and Games" de Blue Connect Skill en installeer deze.

4. De app zal u vragen om in te loggen op uw Blueriiot Pool & Spa Assistant-account.

Opmerking: als je account meer dan één pool heeft, moet je in de app aangeven welke pool je aan Alexa wilt koppelen (Instellingen > Mijn voorkeuren > Actieve pool). Als je account maar één pool heeft, selecteert Alexa deze standaard zonder dat je deze hoeft op te geven.

5. Nu hoef je Alexa alleen maar om informatie te vragen met de volgende vragen*:

ZWEMBADSTATUS

• Alexa, vraag Blue Connect hoe het met mijn spa gaat,

• Alexa, vraag Blue Connect wat de status is van mijn spa,

• Alexa, vraag Blue Connect wat mijn zwembadstatus is,

• Alexa, vraag Blue Connect mijn zwembadstatus.

LAATSTE METING

• Alexa, vraag Blue Connect wat de laatste meting is,

• Alexa, vraag Blue Connect de laatste meting.

EEN PRECIEZE METING

• Alexa, vraag Blue Connect de watertemperatuur,

• Alexa, vraag Blue Connect de pH van water,

• Alexa, vraag Blue Connect de ORP van het water,

• Alexa, vraag Blue Connect wat het zoutgehalte van het water is,

• Alexa, vraag Blue Connect wat de geleidbaarheid van het water is.

*Deze lijst wordt verbeterd. Stuur ons gerust uw suggesties.

Als u hier vragen over zou mogen hebben, druk dan op het roze chat icoon rechtsonder om contact met ons op te nemen.