Blueriiot Pool & Spa Assistant
Jag har en fråga
Vad kan Blueriiot Pool & Spa Assistant-appen erbjuda dig?
Hélène avatar
Skrivet av Hélène
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Appen är uppdelad i fyra huvudkategorier*:

• Informationspanel: Informerar dig om analysatorns och poolens status.

• Värdetabell: Informerar dig om de exakta värden av analysatorns mätningar, trender och idealvärden.

• Guide för underhåll: Ger råd om hur du kan upprätthålla kvaliteten på vattnet i din pool.

• Inställningar: Här kan du konfigurera inställningarna för din pool och Blueriiot-enheter, samt få tillgång till hjälp och teknisk support.

*Förbättringar och ändringar kan ständigt ske i appen.

Om du har några frågor kan du trycka på det rosa tecknet längst ner till höger för att kontakta oss.