Extender
Jag har en fråga
Hur installerar jag Extendern?
Hélène avatar
Skrivet av Hélène
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

​Försiktighetsåtgärder vid användning:

• Placera Extendern i ett torrt utrymme.

• Förvara Extendern utom räckhåll för barn.

• Öppna inte höljet.

Installation

1. Anslut Extendern. Lampan lyser röd.

Anmärkning 1: Extendern måste installeras i ett utrymme mellan routern och analysatorn (poolen eller det tekniska rummet).

Anmärkning 2: Håll dig i närheten av Extendern under installationen och ha analysatorn med dig (fastskruvad vid dess förvaringslock).

2. Gå till “Inställningar” > “Min Extender” i appen.

3. Se till att du har aktiverat Bluetooth på din telefon och tryck på "Anslut min Extender".

4. Extenderns ID (som du hittar under enheten) visas på skärmen. Klicka på det.

5. Välj det Wi-Fi som du vill använda Extendern med och ange lösenordet.

Om lampan är grön är Extendern ansluten till detta Wi-Fi.

Om lampan lyser röd ska du föra Extendern närmare routern eller kontrollera att du har angett rätt lösenord.

6. Kontrollera om Extenderns är korrekt placerad och inte för långt från analysatorn, tryck på knappen på Extenderns hölje.

Om ljuset ändras från blått till grönt betyder det att Extendern når analysatorn och fungerar bra.

Om ljuset ändras från blått till rött betyder det att Extendern är för långt från analysatorn. För enheten närmare och försök igen.

7. Installationen är slutförd. Placera analysatorn i poolen eller i det tekniska rummet.

Användning:

Efter installationen fungerar Extendern av sig själv.

Den tar emot mätningarna som skickas av analysatorn via Bluetooth och skickar dem till molnet via Wi-Fi.

Du kommer att ta emot mätningarna på din telefon eller dator.

Färgkoder:

• Blinkar blått: Extendern söker analysatorn.

• Blinkar grönt: Extendern försöker ansluta till Wi-Fi. Den försöker skicka en mätning via Wi-Fi.

• Statiskt grön: Extender är ansluten till Wi-Fi. Mätningen har skickats.

• Grön, sedan röd: Anslutningsfel via Wi-Fi-nätverket. Kontrollera avståndet mellan Extendern och routern. Kontrollera signalens kvalitet och kontrollera om du har angett rätt lösenord.

• Blå, sedan röd: Anslutningsfel till analysatorn via Bluetooth. Kontrollera avståndet mellan Extendern och analysatorn.

Om du har några frågor kan du trycka på det rosa tecknet längst ner till höger för att kontakta oss.