Reservdelar
Hur installerar man Extendern?
Maria avatar
Skrivet av Maria
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Försiktighetsåtgärder vid användning:

• Placera Extendern inomhus på en torr plats.

• Förvara Extendern utom räckhåll för barn.

• Öppna inte upp höljet.

Installation:

1. Koppla i Extendern. Lampan lyser rött.

OBS: Extendern måste installeras mellan routern och platsen för analysatorn (poolen eller det "tekniska rummet").

OBS: Under installationen bör du hålla dig nära Extendern och hålla analysatorn nära Extendern (fastskruvad i förvaringsfoten).

2. I appen trycker du på "Inställningar" och sedan "Min Extender".

3. Se till att du aktiverar Bluetooth på telefonen och tryck på "Anslut min Extender".

4. Extenderns ID-nummer visas på skärmen, tryck på ID-numret. Detta nummer motsvarar numret på Extenderns undersida.

5. Välj det Wi-Fi som du vill använda Extendern med och ange dess lösenord.

Om lampan lyser grönt är Extendern ansluten till Wi-Fi. Om lampan är röd ska du flytta Extendern närmare routern eller kontrollera att du har angett rätt lösenord.

6. För att se till att Extendern är korrekt placerad och inte för långt från analysatorn, tryck på knappen på Extendern.

Om ljuset ändras från blått till grönt, tar Extendern upp analysatorn och allt fungerar som det ska. Om ljuset ändras från blått till rött är Extendern för långt från analysatorn. Flytta den närmare och försök igen.

7. Du är nu klar. Placera analysatorn i poolen eller i "tekniska rummet".

Driftinformation:

Efter installationen fungerar Extendern på egen hand.

Den känner av de mätningar som skickas av analysatorn via Bluetooth och skickar dem till molnet via Wi-Fi.

Du får sedan mätningarna på din telefon eller dator.

Färgkod:

• Blinkar blått: Extendern söker efter analysatorn.

• Blinkar grönt: Extendern försöker ansluta till Wi-Fi för att skicka en mätning.

• Stadigt grönt: Extendern är ansluten till Wi-Fi. Mätningen har skickats.

Om färgen ändras från grönt till rött: fel i anslutningen till Wi-Fi-nätverket. Kontrollera avståndet mellan Extendern och routern. Kontrollera också nätverkets kvalitet och se till att du har angett rätt lösenord.

Om färgen ändras från blått till rött: Fel i anslutningen till analysatorn via Bluetooth. Kontrollera avståndet mellan Extendern och analysatorn.

Om du har några frågor kan du trycka på det rosa tecknet längst ner till höger för att kontakta oss.