Vad är en smart vattenanalysator?
Hélène avatar
Skrivet av Hélène
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Blueriiot-analysatorerna är anslutna enheter som analyserar och ger dig riktlinjer för enkelt underhåll av din pool eller ditt spa.

Analysresultaten meddelas till dig i BLUERIIOT APP där du, om enheten upptäcker någon parameter som inte är korrekt, får instruktioner att följa för att reglera och stabilisera denna parameter för att upprätthålla ett hälsosamt och balanserat vatten i din pool eller ditt spa.

Blueriiot-analysatorer:

• Analyserar vattnet i din pool och ditt spa.

• Skickar resultaten till dig i Blueriiot-appen (tillgänglig för smartphones och surfplattor och kompatibel med Android och iOS).

• Om enheten upptäcker att en av parametrarna är felaktig ger appen dig instruktioner att följa för att förbättra vattenkvaliteten.

• Beroende på vilken enhet och vilket abonnemang du har kan mätningarna göras manuellt via Bluetooth eller automatiskt via SIgfox).

Tillgängliga Blueriiot-analysatorer:

Om du har några frågor om detta kan du trycka på det rosa tecknet längst ner till höger för att kontakta oss.