Överlåtelse av konto
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vill du ändra dina företagsuppgifter? Följ anvisningarna i denna artikel.

Överlåtelse av konto till annan person och företag.

För att överlåta ert konto till annat företag loggar du först in i Portalen och klickar sedan på denna länk och fyller i uppgifterna: https://portal.bokadirekt.se/client/administration/subscription/companytransfer

Vi kommer sedan att maila ut en digital blankett för signering av överlåtelsen.

Notera att tillträdande företag övertar eventuell bindningstid och övriga skyldigheter (obetalda fakturor, se Admin-fliken för detaljer) gentemot Bokadirekt samt att uppsägningstiden efter bindningstiden är tre månader.

Notera att denna ändring endast ändrar informationen vår ekonomiavdelning har för fakturering. Ni behöver själva ändra företagsinformationen inne i era inställningar på Bokadirekt. Checklista med saker att tänka på när man tar över ett konto hittar ni här:

Kontakta oss via chatten eller faktura@bokadirekt.se om ni har några funderingar.