Leden
Een lid aanmaken

Het doel van dit artikel is om u te leren hoe u een lid kan aanmaken.

Kevin Bagayoko avatar
Geschreven door Kevin Bagayoko
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U hebt twee opties om een lid te aanmaken :

• Een nieuw lid toevoegen

• Een nieuw lid toevoegen tijdens het beheren van een reservering

1e Optie : Een nieuw lid toevoegen.

Klik op het icoon in de rechterbovenhoek.

Vul het formulier in (de vetgedrukte gegevens zijn verplicht) :

• Voornaam en familienaam

• E-mailadres (Pas op: als dit email adres al bestaat in onze database, dient u het te verbinden met dit lid)

• Geslacht

• Het lidmaatschap nummer

• Geboortedatum

• Inschrijfdatum

• Telefoonnummer

• Adres

• Aanvulling adres

• Postcode

• Stad

• Land

• Accepteert communicatie via e-mails

• Accepteert communicatie via SMS

Klik op "Opslaan".

2e Optie : Een nieuw lid toevoegen tijdens het beheren van een reservering.

Door een lid toe te voegen, kunt u dit direct doen wanneer u een sessie aanmaakt.

Twee mogelijkheden :

• Klik op "Kalender" > Kies de sessie > Klik op "Reserveringen beheren".

• Klik op "Rooster" > Kies de sessie > Klik op "Reserveringen beheren".

Klik op het icoon naast de zoekbalk.

Vul de formulier in, zoals in het eerste deel.