Agenda
Lessen in bulk annuleren

Hieronder beschrijven we hoe u meerdere sessie tegelijk kunt annuleren.

Kevin Bagayoko avatar
Geschreven door Kevin Bagayoko
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stel: u sluit uw studio gedurende een bepaalde periode en moet uw fysieke lessen annuleren. Dit kunt u met één knop gedurende die periode doen.

Stap 1: meerdere sessies gelijktijdig annuleren

Ga naar “Kalender” > klik op het tandwiel-icoontje (in het rood gemarkeerd) > en klik op “In bulk annuleren”.

Bepaal de periode > en selecteer “Bevestigen”.

⚠️Waarschuwing! Deze actie is definities en niet omkeerbaar.

Leden die zich voor de getroffen lessen hadden ingeschreven ontvangen automatisch een e-mail over de annulering en hun krediet wordt vergoed.